Förkylning.

Igår somnade jag kring 22, och vaknade kring 24 och sen dess har jag vart vaken.. Vid 5 imorse gick jag ut på en promenad i hopp om att efter den skulle jag kunna somna, men nej, jag låg vaken till både väckarklockor och mamma ringde.. for till skolan och började känna mig ganska så förkyld men stannade hela dagen..

När jag kom hem så gick jag ut och gick igen, 35 minuter blev det denna gång.. Sen hem och laga middag, sen har jag mest bara sprungit upp och ner till tvättstugan..

Niklas,Johan,Riikonen,Modde,Pottis och Danne kom förbi på kaffe, Och dom hade med sig underbart söta sally :)

Nu väntar jag bara på sista maskinen i tvättstugan, sen ska jag lägga mig, och hoppas på att jag får mig någon sömn inatt..

 

Justja, har även fixat en praktikplats nu, Ska vara på min gamla högstadieskola, dvs Stadsöskolan.. Ska bli riktigt roligt.. Men innan jag har två veckors praktik får jag ett välförtjänt lov, så på onsdag när skolan slutar, blir det raka vägen till Luleå för att spendera några dagar hemma hos mamma.

 

Puss


Mammas födelsedag <3

Idag fyller min gulle mamma "25" :)

Jag hoppas och tror att hon har haft en superbra dag, skulle egentligen fara hem till dom idag, men planerna blev ändrade :)

och jag då ? vad har jag hittat på idag ?

först var jag i skolan, sen gick jag på stan och shoppade lite grann, sen hem, och tog det bara lungt, sen kom agnes och emma förbi. Jag och Agnes drack lite kaffe, spanade lite hockey, och nu surrar jag med jennifer i telefon:)  Nä, nu ska jag dra mig från bloggen, pusspuss


Mamma <3

Jag vill ha min mamma här, hela tiden. Jag älskar min mamma så otroligt mycket, Min mamma är min förebild, Hon är så fruktansvärt stark. Hon är verkligen någon jag ser upp till, Och min mamma vet alltid vad hon ska säga när jag är ledsen. Jag älskar att få fara hem till mamma och sova där, och att på kvällarna sitta framför tv:n.. Vi behöver inte prata när jag är där, vi bara är. Och jag älskar det. Det är så skönt att bara vara i närheten av henne !

Mamma, du är en sån underbar människa. Du och lillebror är dom bästa jag har i hela världen.
Vad som än händer kommer jag kämpa för eran skull. För mig är det viktigaste att ni mår bra,
att ni är lyckliga ! Och när ni mår bra och är lyckliga, då är jag nöjd <3

JAG ÄLSKAR ER <3





jag försöker visa den positiva sidan, medans allt jag vill göra är att gråta.


RSS 2.0